نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه با سایت ام تی رز درج اگهی رایگان
نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه با سایت ام تی رز درج اگهی رایگان

واردات از ترکیه


امروزه مذاکره در امر واردات نکته بسیار مهمی می باشد.که با مراعات ان می توان به موفقیت های قابل توجهی دست یافت.برای این منظور شرکت ام تی رویال به صورت ۲۴ ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما می باشد.

۰۰۹۰۲۱۲۲۵۸۲۳۲۳ دفتر استانبول

۰۰۹۰۵۳۷۷۹۸۳۴۹۵ موبایل/تلگرام/واتس اپ

واردات از ترکیه

واردات از ترکیه

برای این که در هر فعالیت تجاری از جمله در واردات از ترکیه موفق باشید نیازمند این هستید که به عنوان یک تاجر یا بازرگان شیوه های مذاکره را با شرکای تجاری خود بیاموزید. شما باید بدانید که چگونه با شریک تجاری خود مذاکره کنید یا چه اصطلاحاتی در مذاکره شما در فرهنگ مقابلتان باید به کار گرفته شود و یا از بیان چه اصطلاحاتی باید جلوگیری کنید.

چگونه در واردات از ترکیه به صورت موفقی مذاکره کنیم؟
در واردات از ترکیه، توجه به فرآیند مذاکره های تجاری بسیار مهم است. بازرگانان ترکی، بازرگانی هستند که به مذاکره های تجاری قبل از انعقاد قرارداد های فروش خود اهمیت زیادی می دهند. یکی از روش هایی که در مذاکره های تجاری شما، در واردات از ترکیه می تواند برایتان مفید باشد این است که، از کلماتی استفاده کنید که بار مثبتی بر فرآیند مذاکره می گذارند. مثلا در مذاکره با طرف ترکی خود می توانید به جای جملاتی که در ادامه ذکر می کنیم، از جملات جایگزین استفاده کنید:
به جای جمله ی ” این روش حمل و نقل خوب نیست ” می توانید بگویید ” روش های حمل و نقل زیادی پیش رو داریم و بهتر است به موارد دیگر هم فکر کنیم. ”
به جای جمله ی ” پرداخت را بعد از تحویل کالا انجام می دهیم ” می توانید از شدت امری بودن جمله خود در فرآیند واردات از ترکیه بکاهید و بگویید ” روش پرداخت پیشنهادی شما بسیار خوب است اما، بهتر است بعد از تحویل کامل کالا، مبلغ معامله را پرداخت نماییم. ”
با توجه به این که ترک ها علاقه زیادی به انجام مذاکره های تجاری خود بر سر میز های صبحانه دارند و به همین علت جلسات کاری خود را با قرار های صبگاهی صبحانه با شرکای خود برنامه ریزی می کنند شما می توانید اگر تمایل به قرار های صبحگاهی ندارید به جای استفاده از جمله هایی مانند ” صبح برای مذاکره اصلا مناسب نیست! ، یا ما صبح ها وقت نداریم ” از این جملات استفاده کنید ” اگر موافق باشید برای افزایش راندمان کاریمان در فرآیند مذاکره زمان آن را به ظهر موکول کنیم ” در چنین حالتی بهتر می توانید بر جزییات فرآیند واردات از ترکیه در مذاکرات خود تمرکز کنید..

آموزش ترفند های مذاکره در واردات از ترکیه؛ اصلی مهم و ضروری
همان طور که مطالعه کردید فرآیند واردات از ترکیه با در نظر گرفتن مذاکراتی که باید انجام شود کاری زمان بر است. بعلاوه شما باید در فرآیند واردات از ترکیه به مفاد مذاکرات نیز دقت نمایید. به همین علت نمی توان به مذاکرات و نکات آن توجه نکرد و برای هر بازرگانی که قصد دارد واردات از ترکیه را به شکل موفقی انجام دهد، یادگیری ترفند های مذاکره های تجاری می تواند بسیار راهگشا باشد. پس با مطالب سایت ما همراه باشید!

قوانین صادرات به ترکیه

منبع: سایت ام تی رویال ترکیه

صادرات و واردات ترکیه

میزان واردات ترکیه در ماه ژوئن با افزایش ۷ درصدی به رقم ۱۹٫۴ میلیارد دلار رسید!

کشورهای توسعه یافته و در حال رشد، با فروش کالا و خدمات تولیدی به کشورهای ثالث سعی در کسب درآمد ارزی و توسعه اقتصاد خود دارند. به فروش کالا و خدمات به خارج از کشور صادرات و به خرید کالا و خدمات از خارج از کشور واردات گفته می شود. به مجموع واردات و صادرات هر کشور نیز تجارت خارجی گفته می شود. در سایه تجارت خارجی، خدمات و کالاهای مورد نیاز از بازارهای بین المللی تامین می گردد. کشورها برای رشد و توسعه اقتصادی بیشتر، تداوم سرمایه گذاری ها و فراهم کردن امکانات استخدام نیروهای جدید، مجبور به فروش مازاد کالا و خدمات خود به کشورهای ثالث و خرید مایحتاج خود از کشورهای خارجی هستند. فروش این کالاها و خدمات باعث ورود ارز به کشور می گردد. ورود ارز به کشور باعث افزایش نقدینگی، کاهش میزان بهره ها و افزایش قدرت خرید شهروندان می گردد. همچنین باعث می گردد تا کشورهای صادرکننده با انجام سرمایه گذاریهای جدید امکانات استخدام بیشتر را فراهم کنند.

ترکیه با اقتصاد در حال رشد خود جزو ۲۰ اقتصاد برتر جهان است. همچنین با جمعیت در حال رشد خود که به رقم ۸۰ میلیون نزدیک می شود، یکی از کشورهایی است که بیشترین میزان واردات و صادرات ترکیه را دارد. در ترکیه که بدلیل دارا بودن جمعیت جوان و پویا از توان تولید بالایی برخوردار است، طی ۱۵ سال اخیر ارقام صادراتی نیز به شکل تصاعدی در حال افزایش است. در بین کالاهای تولیدی و صادراتی ترکیه، در بسیاری از عرصه ها از اتوموتیو و ماشین آلات کشاورزی گرفته تا صنایع تسلیحاتی و بخش انرژی، کالاهای متفاوتی تولید و صادر می گردد.

 

در روزهای گذشته، سازمان آمار و اطلاعات ترکیه اقدام به انتشار ارقام مربوط به تجارت خارجی در ماه ژوئن ۲۰۱۶ نمود. بر اساس آمار منتشره، میزان صادرات ترکیه در ماه ژوئن در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با ۸٫۱ درصد افزایش بالغ بر ۱۲٫۹ میلیارد دلار شده است. میزان واردات در ماه ژوئن نیز با افزایش ۷ درصدی به رقم ۱۹٫۴ میلیارد دلار رسیده است. کسری تجارت خارجی که بخش اعظم آن ناشی از خرید انرژی است، با ۱۶ درصد افت به رقم ۲۷٫۹ میلیارد دلار کاهش یافته است.

آلمان در راس کشورهایی قرار دارد که بیشترین میزان واردات را از ترکیه دارند، انگلستان نیز در رده بعدی این لیست جای گرفته است. در حالیکه سهم اتحادیه اروپا در میزان صادرات ترکیه در سال ۲۰۱۵ در حدود ۴۶٫۱ درصد بود، این میزان در سال ۲۰۱۶ با ۴۸٫۵ درصد افزایش، بالغ بر ۶٫۲۷ میلیارد دلار شد. در دوره ۶ ماهه بین ژانویه الی ژوئن نیز میزان صادرات به ۷۳٫۴ میلیارد دلار رسید. بخش تولیدات بیشترین سهم را در میزان صادرات داشته است. در همین دوره مواد خام نیز بیشترین سهم را در میزان واردات ترکیه داشته است.

بطور خلاصه می توان گفت که تجارت خارجی در رشد اقتصادی کشورها، عنصر بسیار مهمی به شمار می رود. تجارت خارجی در تامین کالاهای مورد نیاز کشور و نیز فروش مازاد تولید و ورود ارز به کشور و رشد اقتصادی کشور نقش بسزایی دارد. بویژه افزایش میزان صادرات سبب ورود ارز خارجی به کشور می شود و یکی از فاکتورهای اصلی رشد اقتصادی است. همچنین با افزایش صادرات، میزان سرمایه گذاری ها در زمینه های مختلف نیز افزایش می یابد و بدین طریق امکان استخدام نیروهای جدید نیز فراهم می گردد.

ترکیه با اقتصاد در حال رشد خود، یکی از ۲۰ اقتصاد برتر جهان است که حجم تجارت خارجی آن بطور سالانه بین ۴۰۰ الی ۴۵۰ میلیارد دلار متغیر است. حجم تجارت خارجی ترکیه در ۱۵ سال اخیر از ۸۲ میلیارد دلار به ۴۰۰ میلیارد دلار افزایش یافته است. سهم تجارت خارجی در درآمد ناخالص ملی نیز از ۳۷ درصد به ۴۸ درصد رسیده است. اقتصاد ترکیه در حال رشد در راستای اهداف سال ۲۰۲۳ در نظر دارد به هدف ۵۰۰ میلیارد دلار صادرات در سال برسد. بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان آمار، صادرات ترکیه در ماه ژوئن ۲۰۱۶ به میزان ۸٫۱ درصد افزایش یافته است. در راستای اهداف سال ۲۰۲۳، جهت افزایش صادرات نیز سیاست های تشویقی بسیاری انجام می گیرد. در این راستا، افزایش صادرات، باعث تداوم رشد اقتصادی کشور، افزایش سرمایه گذاری، استخدام و در نتیجه باعث افزایش رفاه در کشور خواهد شد.

۱۱ مورد از بهترین تجارت ها در ترکیه

فروش پودر کاکائو کارگیل – فروش عمده پودر کاکائو – قیمت پودر کاکائو هلندی

۰۰۹۰۲۱۲۲۵۸۲۳۲۳

۰۰۹۰۵۳۷۷۹۸۳۴۹۵

 

فروش پودر کاکائو کارگیل – فروش عمده پودر کاکائو – قیمت پودر کاکائو هلندی

پودر کاکائو (انگلیسی: Cocoa solids) پس از اینکه کره کاکائو از دانه‌های کاکائو به دست آمد مواد جامد بسیاری هم به همراه آن وجود دارد که مخلوطی از بسیاری از مواد باقیمانده است، هنگامی که به عنوان یک فراوردهٔ نهایی به فروش می‌رسد به عنوان پودر کاکائو و گاهی هم کاکائو نامیده می‌شود، این پودر در مقابل جزء چرب شکلات قرار می‌گیرد که همان کره کاکائو است، کره کاکائو تشکیل شده از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از دانه‌های کاکائو است و از مشخصات بارز آن ذوب شدن کاکائو در دماهای متفاوت است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می‌دهد.

latamarko-13

نوشابه یا لیکور کاکائو ‏‏ هم یک فرایند تخمیری از دانه‌های کاکائوی بو داده است که با کره کاکائو جامد و مواد فله‌ای دیگر به نسبت معمول طبیعی تلفیق می‌گردد، شکلات اما کرهٔ کاکائو بیشتر و خالص‌تری برای تولید نیاز دارد و در نتیجه بهترین و ارزان‌ترین گزینه برای این مورد همان پودر کاکائو است هر چند این عمل در تضاد با اولین استفاده‌های کاکائو در اروپا است

قبل از اینکه شکلات‌های شیری و همچنین شکلات‌های تیره محبوبیت پیدا کنند، پودر کاکائو به عنوان یک محصول اولیه بود، و کره کاکائو کمی بیش از یک محصول زائد به نظر می‌رسید، مواد جامد کاکائو که تشکیل‌دهندهٔ اولیه پودر کاکائو هستند، یکی از غنی‌ترین آنتی‌اکسیدان فلاوانول می‌باشد، این مورد عنصری کلیدی در شکلات، شربت شکلاتو انواع فراورده‌های قندی بر پایهٔ کاکائو می‌باشد.

پودر کاکائو (Cocoa solid) : پس از اینکه کره کاکائو از دانه‌های کاکائو به دست آمد مواد جامد بسیاری هم به همراه آن وجود دارد که مخلوطی از بسیاری از مواد باقیمانده است.

هنگامی که به عنوان یک فراوردهٔ نهایی به فروش می‌رسد به عنوان پودر کاکائو و گاهی هم کاکائو نامیده می‌شود. این پودر در مقابل جزء چرب شکلات قرار می‌گیرد که همان کره کاکائو است.

کره کاکائو تشکیل شده از ۵۰٪ تا ۷۵٪ از دانه‌های کاکائو است و از مشخصات بارز آن ذوب شدن کاکائو در دماهای متفاوت است که میزان درصد کره کاکائو را نشان می‌دهد.

* نوشابه یا لیکور کاکائو ‏هم یک فرایند تخمیری از دانه‌های کاکائوی بو داده است که با کره کاکائو جامد و مواد فله‌ای دیگر به نسبت معمول طبیعی تلفیق می‌گردد.

شکلات اما کرهٔ کاکائو بیشتر و خالص‌تری برای تولید نیاز دارد و در نتیجه بهترین و ارزان‌ترین گزینه برای این مورد همان پودر کاکائو است هر چند این عمل در تضاد با اولین استفاده‌های کاکائو در اروپا است.

* قبل از اینکه شکلات‌های شیری و همچنین شکلات‌های تیره محبوبیت پیدا کنند، پودر کاکائو به عنوان یک محصول اولیه بود، و کره کاکائو کمی بیش از یک محصول زائد به نظر می‌رسید، مواد جامد کاکائو که تشکیل‌دهندهٔ اولیه پودر کاکائو هستند، یکی از غنی‌ترین آنتی‌اکسیدان های فلاوانول می‌باشد، این مورد عنصری کلیدی در شکلات، شربت شکلات ‏و انواع فراورده‌های قندی بر پایهٔ کاکائو می‌باشد.

* از پودر کاکائو در تولید کیک ، بیسکویت ، بستنی های کاکائویی و شکلاتی  ، شکلات ، هات چاکلت ( شکلات داغ ) ، کافی میکس شکلاتی ، کاپوچینوی شکلاتی ، انواع شیرینی های کاکائویی و شکلاتی ، انواع دسرهای شکلاتی و … استفاده می شود .

 

  • آنتی اکسیدان قوی :  دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول ها جلوگیری می‌کند.
  • کاهش بروز سکته قلبی :  با کاهش احتمال لخته شدن خون و انسداد رگ ها باعث کاهش احتمال بروز سکته قلبی می شود.
  • سرشار از کربوهیدرات : دانه های آن مقادیر زیادی کربوهیدرات دارند که بیشتر به صورت نشاسته، فیبر محلول و غیر محلول است و فقط بخش کمی از آن به صورت قند ساده است.
  • کافئین کم : کمتر از قهوه و چای، کافئین دارند.
  • انواع ویتامین : این ماده شامل ویتامین های A، B1، B2، B3،C است.
  • انواع مواد معدنی :مقادیر زیادی مواد معدنی شامل منیزیم، کلسیم، آهن، روی، مس، پتاسیم و منگنز دارد.
  • مقابله با چاقی و دیابت : طبق پژوهش انجام شده توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا که در European Journal of Nutrition به چاپ رسید، این ماده التهابات مربوط به چاقی را محدود کرده و از ابتلا به دیابت پیشگیری می‌کند. بر خلاف شکلات که به دلیل داشتن کره‌ی کاکائو یک ماده‌ی غذایی چرب به حساب می آید، پودر به‌دست آمده از کاکائوی جامد مقدار کمی کالری، چربی و قند دارد و در عین حال سرشار از فیبر می باشد. محققان معتقدند که این ماده می‌تواند حالت مقاومت به انسولین و مشکلات کبدی را کاهش دهد.

 

 

کاربرد پودر کاکائو:

از پودر کاکائو در تولید کیک، بیسکویت، بستنی های کاکائویی و شکلاتی، شکلات، هات چاکلت( شکلات داغ )، کافی میکس شکلاتی، کاپوچینوی شکلاتی، انواع شیرینی های کاکائویی و شکلاتی، انواع دسرهای شکلاتی و … استفاده می شود.

 جانشین کره کاکائو(CBS)

جانشین های کره کاکائو(  (CBS از هسته پالم و توسط تکنولوژی فراکسیون تولید می شوند که عموما جایگزین کره کاکائو در شکلاتهای قالبی و روکشی می گردند. این روغنها دارای رفتار ذوبی عالی هستند و در مقابل اکسیداسیون دارای پایداری مناسبی می باشند ودر زمان انبارداری شکلات از بلوم زدن آن جلوگیری می کنند.

NewsPicture.ashx_-300x300

CLSP 555/E: جانشین  کره کاکائو برای شکلاتهای قالبی 

CLSP 333/E: جانشین  کره کاکائو برای شکلاتهای روکشی 

CLSP 620: مناسب برای فیلینگها و تاپینگها و مغز بستنی

 

–          سازگاری پایین با کره کاکائو، به میزان حداکثر ۵% در فاز چربی

–          برپایه اسید لوریک

–          از لحاظ چشایی ونقطه ذوب مانند کره کاکائو است ودر دهان ماسیده نمی شود.

–          نیازی به تمپرینگ ندارد و بسیار سریع کریستالیزه می شود ودر مقابل بلوم مقاوم است.

–          مقاوم در برابر حرارتهای بالااست  و در دمای بالا ذوب نمی شود.

ویژگیها

۰٫۱ max

Moisture

۰٫۱۵max

Free Fatty Acid%

Red:1.0 max

Colour(Lovibond 5.25Cell)

۳۵-۳۷

Slip melting point

۰-۲

Iodine Value(Wijs)

 

                           ۹۶٫۰

                           ۹۰٫۰

۴۹٫۰

۳٫۰

SFC

۲۰

۲۵

۳۰

۳۵

 

کره کاکائو

تاریخ : شنبه بیست و چهارم مهر ۱۳۸۹

کره کاکائو نوعی روغن  گیاهی است که از دانه‌های کا کائو گرفته می‌شود. این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است.

کاربرد:این کره علاوه بر اینکه در تولید انواع شکلات و شیرینی کاربرد دارد، در بهداشت پوست مفید بوده و برای تولید برخی لوازم آرایشی نیز به‌کار می‌رود. همچنین این کره کاربرد پزشکی نیز دارد.

جانشین کره کاکائو:جانشین های کره کاکائو(  (CBS از هسته پالم و توسط تکنولوژی فراکسیون تولید می شوند که عموما جایگزین کره کاکائو در شکلاتهای قالبی و روکشی می گردند. این روغنها دارای رفتار ذوبی عالی هستند و در مقابل اکسیداسیون دارای پایداری مناسبی می باشند ودر زمان انبارداری شکلات از بلوم زدن آن جلوگیری می کنند.

کره کاکائو

کیفیت شکلات بستگی به کره کاکائو دارد.

متبلور شدن کره کاکائو تا حد زیادی روی خواص فیزیکی و در نتیجه کیفیت شکلات اثر گذار است

ساختار کره کاکائو

            اسیدهای چرب اصلی (۹۵% کل اسید ها) تشکیل دهنده کره کاکائو:

آراشیدیک

لینولنیک

اولئیک

استئاریک

پالمیتیک

کره کاکائو

۱

۳

۳۴

۳۷

۲۵

درصداسیدچرب

S-S-U

U-U-U

S-U-U

S-U-S

S-S-S

کره کاکائو

کمتر از ۱

۱

۱۵

۸۱

۲

T.Gدرصدانواع

جانشین های کره کاکائو

  • CBS (Cocoa Butter Substitute) Lauric Hard Butter- روغن جانشین کره کاکائو
  • CBR (Cocoa Butter Replacer) Non-Lauric Hard Butter- روغن جایگزین کره کاکائو
  • CBE (Cocoa Butter Equivalent)- روغن معادل کره کاکائو
  • CBI (Cocoa Butter Improver)  روغن بهبود دهنده کره کاکائو-

P310X207_936925095956

  • CBS (Cocoa Butter Substitute) Lauric Hard Butter- روغن جانشین کره کاکائو

ü      از نظر شیمیایی به طور کامل با کره کاکائو متفاوت است

ü      با کمتر از %۴ کره کاکائو موجود در شکلات یا روکش قابل امتزاج –

ü      -تولید به طور عمده از روغن مغز پالم و روغن نارگیل

ü       -محدوه وسیعی از کره های سخت با ویژگی های متفاوت از نظر خصوصیات فیزیکی را شامل می شود

ü      -حاوی ۴۰~۵۰ درصد اسید لوریک اند

ü      -به دلیل اسید لوریک بالانسبت به تندشدگی اکسیداسیونی مقاوم اند.

  • تکنیک های اصلاحی
  • ۱) هیدروژنه کردن
  • ۲)اینتراستریفیکاسیون
  • ۳) فراکسیون
  • این تکنیکها جهت افزایش محتوای چربی جامد و خصوصیات ذوبی می باشد.

  • خصوصیات CBS
  • پائین بودن نقطه ذوب حدود ۳۳- ۳۵ درجه سانتی گراد-
  •  -آزاد سازی طعم مطلوبی که مشابه کره کاکائو خالص است.
  • – کریستاله شدن سریع در یک فرم پایدار
  • – دادن جلای مناسب به محصول و شکل پذیری مناسب در روکش های حاوی آن
  • – پایداری خوب در برابر شکوفه زدن
  • حاوی مقادیر کمی از اسید های چرب با وزن مولکولی نسبتا پایین-
  • – امکان ذوب سریع و پخش طعم در دمای بدن
  • مقاومت در برابر اکسیداسیون –
  • دو فاکتور مهم در این جانشین که باعث ناسازگاری آن با کره کاکائو شده و کیفیت محصول را پائین           می آورد:

۱) اسیدهای چرب کوتاه زنجیر

 ۲) تاثیر رطوبت بر این روغن

  • CBR (Cocoa Butter Replacer) Non-Lauric Hard Butter- روغن جایگزین کره کاکائو
  • ناتوان در برآوردن ویژگی های فیزیکی و عملکردی کره کاکائو –
  • – پائین بودن میزان چربی جامد نسبت به کره کاکائو
  •  -عدم ذوب سریع در دمای بدن
  •  -داشتن محدوده ذوب وسیع برخلاف کره کاکائو
  •  -ایجاد بدطعمی در روکش ها در صورت جایگزینی کامل با کره کاکائو
  •  -پائین بودن قدرت شکل پذیری
  •  -عدم نیاز به مرحله تمپرینگ به خاطر داشتن جلای نسبتا خوب
  •  -مقاوم بودن در برابر اکسیداسیون

  • CBE (Cocoa Butter Equivalent)- روغن معادل کره کاکائو
  • چربی های گیاهی هستند که از لحاظ فیزیکی و شیمیایی مشابه کره کاکائو می باشند .
  • منابعی که دارای میزان بالای تری گلیسیریدهای مشابه مطلوب هستند، شناسائی شده اند که بشرح زیر می باشند :
    – palm
    – Illipe
    – Shea
    – Sal
    – Kokum
    – Mango

کاملا سازگار با کره کاکائو

 -نیاز به عمل تمپرینگ

 -عدم ایجاد اثر اوتکتیک

 -دارا بودن تری گلیسیریدهای متقارن و مشابه با کره کاکائو

 -عدم محدویت اختلاط با سایر چربی ها

  •  -ایجاد خصوصیات آنتی بلومینگ در صورت استفاده بیش از ۳ %

  • CBI (Cocoa Butter Improver) روغن بهبود دهنده کره کاکائو
  • برای تهیه شکلات برای منطق گرمسیری بایستی از کره کاکائویی استفاده کرد که دماهای محیطی بالاتری را بتواند تحمل نماید. از آنجا که این نوع چربیها کیفیت شکلات را بهبود وی دهند به نام Cocoa Butter Improvers بهبود دهنده کره کاکائو معروفند. بدست آوردن چربی سخت تر دشوار است لذا   CBIاز معادل های کره کاکائو گرانتر هستند.

 

منابع  گیاهی که این چربیها در آنها یافت میشوند:

درخت کره : دارای نوعی دانه روغنی است که در برنئو : (بخشی از اقیانوسیه) یافت می شود.

ü      گیاه shea که درآفریقای غربی می روید

ü      گیاه sal که  در هند یافت می شود

cocoa-butter-substitute-cbs

چربی جایگزین کره کاکائو

–        برای استخراج فرم مزبور از روش جداسازی جزء به جزء (fractionation) استفاده می کنند:

–        جداسازی جزء به جزء خشک

–        جداسازی جزء به جزء با کمک حلال

کره کاکائو

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

پرش به: ناوبری، جستجو

کره کاکائو

کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانه‌های کاکائو گرفته می‌شود.[۱] این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است.[۲] رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است.[۳]

دستیابی به روش جدید برای تولید روغن جایگزین کره کاکائو سالم

محقیقن اسپانیایی دست یافتند

دستیابی به روش جدید برای تولید روغن جایگزین کره کاکائو سالم

شنبه ۲۲ آبان ۱۳۸۹

با توجه به اینکه کره کائوئو به عنوان یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده شکلات از اهمیت بسزایی برخوردار است تا آنجا که تعریف شکلات تنها به محصولاتی اطلاق می شود که از کره کاکائو تشکیل شده باشند همچنین با توجه به حساسیت این ماده و بهای بالای آن -که دستیابی به این ماده ارزشمند را با دشواری زیادی همراه ساخته است- تحقیق درمورد جایگزین های کره کاکائو این روزها تا حد زیادی توجه دانشمندان را به خود جلب کرده است. آخرین اخبار مربوط به صنعت شیرینی و شکلات جهان این روزها از دستیابی محققین اسپاینایی به یک روش جدید برای تولید جایگزین کره کاکائوسالم حکایت دارد. تحقیقی که می تواند نتایج درخشانی را برای صنعت شکلات جهان به همراه داشته باشد

بر اساس نتایج مطالعات انجام گرفته از سوی محققین اسپانیا روغن سالم هیدروژنه بدون ترانس با اسیدچرب کوتاه زنجیره، جایگزین جامد کره کاکائو برای تولید شکلات می‌تواند از روغن آفتابگردان غنی شده با اسید اولئیک و استئاریک با روش فراکسیونه با حلال تهیه شود.

محققینی که این خبر را به چاپ رسانیده اند شیمیدانهائی هستند که در ارتباط با مواد غذائی تحقیق می‌کنند بر طبق اظهارات این دسته از افراد، این ماده از تخصیص یک مرحله در تهیه روغن بصورت ترکیب با مقدار متناسبی از هگزان و سرد کردن آن تا دمائی بین صفر تا ۵ درجه سانتیگراد حاصل خواهد شد.

کره کاکائو (CB) از دانه های درخت کاکائو(تئوبروما) استخراج می‌شود که تنها در مناطق حاره رونق و کشت مطلوب می‌یابد. این کار بدلیل آمادگی آب و هوای آن منطقه برای رشد و نمو کاکائو انجام می گیرد و شرایطی را فراهم می کند که برای ابقاء دانه کاکائو ضروری است.

از این گذشته، اشاره به این نکته ضروری است که بالا رفتن قیمت کره کاکائو در سال ناشی از منابع تهیه آن است در حالیکه با توسعه بیشتر و سریعتر این جایگزین ها، چربی گیاهی می تواند به راحتی به کاهش قیمت‌ها کمک نماید.

بر طبق تحقیقات پژوهشگران تا کنون سه جایگزین برای کره کاکائو یافت شده است که عبارتند از : روغن جانشین کره کاکائو برپایه لوریک با نام CBS ، روغن جایگزین کره کاکائو یک روغن هیدروژنه با نام CBR و روغن مشابه کره کاکائو با نام CBE که عمومأ ترکیبی است از اسید استئاریک غنی شده با روغنهای مناطق حاره و کمی روغن پالم فراکسیونه.

بر طبق اظهارات محققین روغنهای هیدروژنه و لوریک به وضوح باعث افزایش LDH کلسترول و تحریک ارترواسکلروزیس می‌شوند. به اعتقاد این دسته از محققان CBE عوارضی همچون افزایش اسیدهای اولئیک و استئاریک و ترکیبات آنها را بدنبال داشته و نمی‌تواند جایگزین کلسترول پلاسمای خون شود لذا دلیلی برای ادعای سلامت بیشتر محصول و جایگزینی آن با کره کاکائو برای شرکت‌های تولید کننده وجود ندارد.

پژوهشگران همچنین مدعی ساخت نوعی از CBE اقتصادی با استفاده از یک منبع مناسب گیاهی از گل آفتابگردان مناطق گرمسیر هستند.

 

نتیجه بررسی ها:

نتایج بدست آمده از مطالعات حاکی از آن است که پژوهشگران به ارزیابی ترکیبات با استئاریک و اولئیک بالای (HSHO) محلول در روغن آفتابگردان برداشت شده پرداختند. از دو نوع روغن متفاوت با ۱۷ و ۲۰ درصد اسید استئاریک استفاده شد پژوهشگران به بررسی و تشریح جنبشی کریستالیزاسیون در نقش دما و نسبت روغن حلال پرداختند و این مطالعات منتج به این نتیجه شد که استئارین جدا شده با ساختار شیمیائی مشخص شده در دو منبع کره کاکائو و CBE موجود در انبه مقایسه شده است. لازم به ذکر است که بهترین زمان ذوب فراکسیون‌ها نیز از سوی محققین اسپانیائی تعیین گردیده است. همچنین محققان روغن‌هائی با ترکیبات متفاوت اسید استئاریک که از استئارین های ساده‌ای با بازدهی‌های متفاوت وابسته به تری آسیل گلیسرول‌های غیر اشباع شده(TAGs) اولیه تشکیل شده، تولید کرده اند.

بر طبق همین مطالعات استئارین شامل ۶۵ تا ۸۰ درصد اشباع-غیر اشباع -اشباع (SUS) است که تفاوتشان همچون کره کاکائو در فاصله بین نقاط ذوب و کریستالیزاسیون نمایش داده می شود که همسان باCBE است. همچنین، اختلاط این استئارینها با کره کاکائو بطور کامل قابل انجام است که اثبات می‌کند آنها به واقع CBE تخصصی هستند. محققین همچنین معتقدند این چربی می‌تواند در محصولات قنادی وقتی نقطه ذوب بالاتر مورد نیاز است یا زمانیکه نیاز به جلوگیری از بلومینگ شکلات است، مورد استفاده قرار گیرد.

کاکائو لاتامارکو latamarko (1)

براق بودن شکلات

محققان چربی‌شکلات را با آب‌میوه نصف کردند

محققان دانشگاه وارویک به شیوه‌یی برای نصف کردن محتوای چربی شکلات بدون کاهش هر گونه خواص مطلوب مصرف‌کننده دست یافتند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، این روش بر جایگزینی چربی با آب میوه متکی است.

در این روش قطرات کوچک آب پرتقال و قره‌قاط با قطر کمتر از ۳۰ میکرومتر به عنوان جایگزینی مستقیم برای تعدادی از چربی‌های شیر و کره کاکاهو که اساساً به شکلات خصلت شکلات بودن آن را می‌دهند، به کار می‌روند.این قطرات آب میوه به منظور خلق امولسیون Pickering به شکلات تیره، سفید و شیری اضافه می‌شوند.

این امولسیون به دلیل حضور ذرات جامد سیلیکات‌های هیدروفوبیک در مقابل انعقاد مقاوم است.دانشمندان مدعی‌اند که در این تکنیک خواص شکلاتی به دلیل حفظ ساختار ” Polymorph V ” کاهش نمی‌یابند. این ساختار بافتی براق به شکلات داده و امکان آب شدن آن به شیوه دلپذیر را می‌دهد.

شکلات با چربی کم دارای طعم میوه‌یی است اما این محققان بر این باورند که در آینده آب به همراه اسید اسکوربیک (نوعی ویتامین C) می‌تواند به جای آب میوه برای بازیابی طعم شکلات‌گونه به کار رود.

به گفته دکتر استفان بون رهبر ارشد این مطالعه، تحقیق انجام شده گامی آغازین برای تولید شکلات‌های سالم‌تر است.

براق بودن تا جایی که می دونم:
۱)شکلات با کیفیت عالی استفاده کنید
۲)تمپرینگ رو درست انجام بدید
۳)بر حسب حجم شکلات بهش روغن مایع اضافه کنید

بستنی که هرگز آب نمی شود

ستنی یک خوراکی خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی را نقاط مختلف دنیا دارد. یکی از مهمترین مشکلات در مورد بستنی ها آب شدن آنها است. اما ظاهرا چینی ها برای این مشکل راه حلی یافته اند و توانسته اند بستنی را تولید کنند که آب نمی شود. این بستنی که امروزه در بسیاری از فرشگاه های کشور چین یافت می شود با نام تجاری ” موز ” به بازار ارائه شده است.
یک روکش زرد به همراه پوشش وانیلی در داخل این بستنی وجود دارد و از لحاظ ظاهری تفاوتی با سایر بستنی های موجود در دنیا ندارد.

یک خبرنگار ژاپنی که به چین سفر کرده است سعی می کند تا در یک روز گرم این بستنی را آزمایش کند. او در ابتدا بستنی را از پوشش خود خارج کرده و در مقابل آفتاب قرار می دهد. پس از مدتی وی بستنی را بر روی پوشش آن گذاشته و بر روی سطح پیاده رو رها می کند. هر چه زمان می گذرد باز هم خبری از آب شدن بستنی نیست. نهایتا پس از ۳ ساعت انتظار خبرنگار مورد نظر خسته شده و متقاعد می شود که این بستنی آب نمی شود.

این که چگونه این بستنی در این هوای گرم آب نمی شود یک راز بزرگ تجاری است که به نظر شرکت چینی سازنده آن هیچگاه آن را فاش نخواهد کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.