صنعت های غذایی مجموعه ای از تولیدات و شرکت هایی است که در زمینه تولید مواد غذایی مورد نیاز برای مصارف مختلف فعالیت دارند. شرکت هایی در بخش صنعت غذا نیز فعالیت دارند که به تولید مواد اولیه صنایع غذایی می پردازند و مواد اولیه خود را برای تهیه مواد خوراکی ها و مواد غذایی به شرکت های تولیداتی غذا می فرستند.
صنعت های غذایی مجموعه ای از تولیدات و شرکت هایی است که در زمینه تولید مواد غذایی مورد نیاز برای مصارف مختلف فعالیت دارند. شرکت هایی در بخش صنعت غذا نیز فعالیت دارند که به تولید مواد اولیه صنایع غذایی می پردازند و مواد اولیه خود را برای تهیه مواد خوراکی ها و مواد غذایی به شرکت های تولیداتی غذا می فرستند .
این مواد شامل اسید فسفریک غذایی، گلیسیرین خوراکی ، اسید سیتریک و … می
باشد که شرکت ام تی رویال اقدام به واردات و تهیه این مواد برای مصارف
داخلی، با کیفیت و قیمت مناسب کرده است .
مواد اولیه صنایع غذایی ، پایه و اساس کیفیت و خواص مواد غذایی را شامل
می شوند به طوری که تغییرات شیمیایی که در جریان تولید ، نگهداری و جابجایی
مواد غذایی به وجود می آید. این مواد در طعم ، رنگ ، ارزش غذایی و کیفیت
آن تأثیرات زیادی دارد. بنابراین تهیه مواد اولیه صنایع غذایی باید در
دسته اول و درجه یک انتخاب شوند.
شرکت ام تی رویال ، تهیه مواد اولیه صنایع غذائی را بر اساس کارایی و عملکرد آنها که شامل قسمت هایی از جمله شناسایی محصول نهایی ،ویژگی های اورگانولپتیک ، ایمنی و میزان PH موجود در مواد اولیه و … می باشد را تهیه و به بازار عرضه می دارد .
از جمله مواد اولیه صنایع غذایی که توسط شرکت ام تی رویال وارد می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد؛
لاکتیک اسید: که برای تهیه انواع ترشی جات و همچنین برای تهیه نوشیدنی های طعم دار به کار می رود.
کلرور کلسیم:در تولید لبنیات و همچنین برای نگهداری طبیعی میوه ها از آن استفاده می شود.
مونو سدیم گلوتومات: طعم غذاها را تشدید می کند و در صنایع فراورده های
گوشتی مثل کالباس و سوسیس و اکثر غذاهای فست فودی به کار می رود.
مالتودکسترین دکسترین: در محصولات آردی ، کنسروها ، غذای کودک و …. کاربرد زیاد دارد.
دی پتاسیم فسفات: نقش بسیار مهمی در تنظیم اسیدیته و نگهدارنده مناسبی برای محصولات لبنی است.
گوارگام :باعث افزایش غلظت مواد در صنایع غذایی می شود و در صنعت مربا سازی به کار می رود.
گلایسین: برای تهیه مکمل ها ی بدن سازی و در تولید آبمیوه به کار می رود.
دی سدیم فسفات: کار تنظیم PH در صنایع غذایی را به عهده دارد و همچنین در
صنایعی مثل ماکارونی و انواع رشته ها ، وظیفه تثبیت کننده دارد. و نیتریت
سدیم: که دو نوع دارد ؛ یکی خوراکی خشک و دیگری صنعتی آب دارد، که نوع
خوراکی آن برای تهیه انواع سوسیس و کالباس و غذاهای فست فودی به کار می
رود.
واردات مواد اولیه دستمال کاغذی (تیشو)