در تولید کاکائو و شکلاتها از روغنهای طبیعی استفاده میشود که مقداری قیمت آن بالا میباشد؛ ازاینرو در بیشتر کارخانههای تولیدی برای صرفهجویی در هزینهها بهجای روغنهای طبیعی از Cocoa Butter Substitutes یا همان روغن جانشین cbs استفاده میشود. این نوع روغن از هسته پالم تولید میشود. روغن cbs بیشتر از کشورهای دیگر وارد میشود و معمولاً دربستههای ۲۵ کیلویی به فروش میرسد. روغنهای طبیعی کاکائو در دمای بالا دچار ذوب میشوند و مقاومت چندانی ندارد اما روغن جایگزین در برابر ذوبشدگی از مقاومت بالایی برخوردار است و میتوان از آن در تولید انواع شیرینیها و شکلاتها استفاده کرد.
روغن کاکائو
روغن کاکائو از دانههای طبیعی کاکائو به دست میآید. این روغن باعث حفظ کیفیت و محافظت از کاکائو میشود. استفاده از این ماده در تولید شیرینی و شکلات موجب براق شدن و ایجاد طعم دلپذیر میشود؛ اما ازآنجاییکه در دانههای کاکائو مقدار کمی از این ماده وجود دارد، دسترسی به آن دشوار است و معمولاً چاشنی گرانقیمتی محسوب میشود؛ ازاینرو در بیشتر کارخانههای شیرینی و شکلاتسازی از روغن جانشین cbs بهجای روغن طبیعی کاکائو استفاده میشود.
شکلات پوششی
شکلات پوششی یکی از محصولاتی است که در تولید آن از روغن جانشین cbs استفاده میشود. شکلاتهای پوششی برای تزئین و روکش کیکها و شکلاتها مورداستفاده قرار میگیرد. این شکلات بهصورت تختهای به فروش میرسد و حاوی حدود ۳۰ درصد روغن جانشین میباشد. این شکلات دارای طعمهای مختلفی همچون تلخ، توتفرنگی، موزی، پرتقالی و… است و در بستهبندیهای مختلف بهصورت کیلویی و فلهای به فروش میرسد.
فروش روغن جایگزین کره کاکائو
مراکز مختلفی درزمینهٔ فروش روغن جایگزین کره کاکائو و محصولات مشابه آن فعالیت میکنند. یکی از این مراکز، شرکت ام تی رویال ترکیه میباشد. ام تی رویال دارای چندین سال سابقه پخش و فروش عمده مواد اولیه و شکلات میباشد. روغن جانشین cbs بازرگانی سورن در دو نوع متفاوت به فروش میرسد. نوعی از این روغن بهصورت قالبی میباشد و از آن در تولید شکلاتها و بستنیها استفاده میشود و نوع دیگر روغن روکشی است که برای پوشش دادن سطح شیرینیها و شکلاتها میتوان از آن استفاده کرد. جهت خرید عمده این محصولات با واحد فروش بازرگانی سورن در ارتباط باشید.
مزایای استفاده از روغن جانشین cbs
روغن جانشین cbs از دانه میوه پالم تهیه میشود. این روغن بهاندازه روغن دانه طبیعی کاکائو براق است. از مزایای روغن جایگزین میتوان به قالبگیری سریع، مقاومت در برابر ذوب، عدم ماسیدگی در دهان، سازگاری با کره کاکائو و… نام برد. علاوه بر دارا بودن این مزایا این روغن از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است و در کاهش هزینههای کارخانههای تولیدی شکلات، نقش چشمگیری دارد.