نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه با سایت ام تی رز درج اگهی رایگان
نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه www.mtroz.com

نیازمندیهای ترکیه با سایت ام تی رز درج اگهی رایگان

مزایای مصرف شکلات در دوران بارداری

یک خبر خوب و خوشمزه برای مادران باردار داریم. خوردن 30 گرم شکلات در دوران بارداری می تواند در رشد و نمو جنین اثر مثبت داشته باشد. این یک نتیجه گیری از مطالعات جدیدی در سال 2016 در انجمن مادر و کودک آتلانتا می باشد. نتایج این مطالعات به احتمال زیاد مورد استقبال مادران قرار خواهد گرفت. چرا که یک لیست طولانی برای پرهیز مادران وجود دارد. این در حالی است که شکلات حتی می تواند برای آن ها مفید هم باشد. مزایای زیادی است که می تواند با مصرف شکلات در دوران بارداری شامل حال تان شود.

موارد زیادی برای مزایای مصرف شکلات در دروارن بارداری مطرح شده است. شکلات حاوی فلانول که نوعی فلانوئید است، می باشد. فلانول به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و کاهش کلسترول خون کمک می کند. هر چه شکلات تیره تر باشد و یا به عبارتی درصد کاکائو آن بیشتر باشد فلانول آن نیز بیشتر است.

مطالعات قبلی نشان داد که مصرف شکلات در دوران بارداری به حد متوسط می تواند خطر ابتلا به بیماری پره اکلامپسی را کاهش دهد. این بیماری باعث می شود که جریان خون بدن مادر به جنین کاهش یافته و فشار خون مادر بالا برود. با این حال دکتر “امائول بوجولد” از دانشگاه لاوال کبک در کانادا معتقد است که هر چه شکلات سیاه در دوران بارداری بیشتر مصرف شود احتمال ابتلا به این بیماری نیز کاهش می یابد. تحقیقات او و همکارانش همچنان ادامه دارد.

مزایای مصرف شکلات در دوران بارداری

محققان روی 129 مادر باردار که بین 11 تا 14 ماهگی خود بودند مطالعه کردند. در این زنان شریان های رحمی و جفت به خوبی مورد بررسی قرار گرفته و مدام جریان خون در آن ها اندازه گیری می شود. در این تست به مادران گفته شده بود که تا 12 هفته روزانه 30 گرم شکلات تخته ای مصرف کنند. سپس اندازه گیری جریان خون تا موقع تولد ادامه پیدا کرد. این گروه محققان دریافتند که ارتباط تنگاتنگی بین پره اکلامپسی، فشار خون حاملگی، وزن جفت، وزن نوزاد هنگام تولد و مقادیر فلاوانول در شکلات وجود دارد. محققان معتقدند که شکلات سیاه در رشد و توسعه ی نوزاد هم موثر است.

این مطالعه نشان می دهد که شکلات می تواند تاثیر مثبتی در جفت و رشد جنین و توسعه و اثرات فلاوانول ها در جنین داشته باشند. این تیم تحقیقاتی به مادران توصیه می کند که روزانه از شکلات سیاه استفاده کنند. البته وی افزود که آن ها هنوز در خصوص نتایج تحقیقات شان مطمئن نیستند چرا که هنوز این تحقیقات فقط روی یک گروه محدود از زنان انجام شده و اثبات شده نیست. به همین علت هنوز از عوارض افراط در مصرف این شکلات در دوران بارداری اطلاعی ندارند. او اضافه کرد که گام بعدی برای این تیم انجام یک کارآزمایی بالینی تصادفی بزرگ به منظور تعیین بهتر که آیا مصرف شکلات در میان مادران باردار می تواند خطر ابتلا به پره اکلامپسی و سایر اختلالات فشار خون بالا مربوط به بارداری را کاهش دهد یا خیر.

در هر صورت مصرف 30 گرم روزانه شکلات سیاه می تواند مزایای زیادی برای زنان باردار داشته باشد.

بعله! حرف شیرین شکلات است و کیست که شکلات دوست نداشته باشد؟ اکثر مردم دنیا شکلات را دوست دارند. زمانی که این ماده‌ی خوراکی را می‌خورید، احساس بسیار دلپذیری در شما ایجاد می‌شود. آن طعم شیرین، ذوب شدن‌اش در دهان و نرمی شکلات! واقعا چه کسی می‌تواند این همه لذت را توصیف کند؟ شکلات به شما یک احساس باور نکردنی می‌دهد از این رو مصرف آن برای زنان باردار هم خوب است. در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا درباره خواص کاکائو و شکلات در بارداری نکات جالبی بدانید.

شکلات در بارداری

 

شکلات را می‌توان فرآوری کرده و به هر چیزی اضافه کرد. مثلا کیک!؟ طعم کیک‌ها و دسرهای شکلاتی زمان بچگی یادتان هست؟ یا شکلات داغی که در سرمای زمستان و کنار شومینه جرعه جرعه می‌نوشید و منظره‌ی برفی بیرون از خانه را تماشا می‌کنید؟ بدون شک، شکلات کسانی را که عاشق شیرینی‌جات هستند، دلسرد نخواهد کرد! اما شکلات گذشته از عطر و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، بسیار مفید هم است، به خصوص اگر شکلات تلخ مصرف کنید!

شکلات مواد مغذی دارد که برای بدن ما بسیار مفید هستند. در این‌جا فهرستی از مواد مغذی موجود در هر ۱۰۰ گرم شکلات را می‌بینید:

– کالری: ۵۴۶

– کل چربی:  ۳۱ گرم

– چربی اشباع: ۱۹ گرم

– چربی چند غیراشباع: ۱.۱ گرم

– چربی تک غیراشباع: ۱۰ گرم

– چربی ترانس: ۰.۱ گرم

– کلسترول: ۸ میلی‌گرم

– سدیم: ۲۴ میلی‌گرم

– پتاسیم: ۵۵۹ میلی‌گرم

– کل کربوهیدرات: ‍۶۱ گرم

– فیبر غذایی: ۷ گرم

– قند: ۴۸ گرم

– پروتئین: ۴.۹ گرم

– کافئین: ۴۳ میلی‌گرم

– ویتامین A:  ۱٪

– ویتامین C: ۰٪

– ویتامین D: ۰٪

– ویتامین ۶B:‍ ۰٪

– ویتامین ۱۲B-: ۳٪

– کلسیم: ۵٪

– آهن: ۴۴٪

– منیزیم: ۳‍۶٪

خواص شکلات تلخ

چنان‌چه می‌بینید شکلات غنی از مواد مغذی است که برای بدن‌مان فایده دارند، این‌طور نیست؟ اما در این نوشتار در مورد مزایای شکلات برای بدن بحث نخواهیم کرد. در واقع موضوع اصلی، فواید شکلات در بارداری است!

نترسید! بعضی‌ها می‌گویند شکلات برای بارداری مضر است. اما، در حقیقت، چنان‌چه  می‌توانید در فهرست مواد مغذی بالا مشاهده کنید، تمام محتویات این ماده‌ی خوراکی برای بدن ما خطرناک نیستند. در واقع، محتویات آن همگی مواردی هستند که بدن ما نیاز دارد. به این ترتیب، زنان بارداری که تمایل دارند با خواص شکلات در بارداری آشنا شوند، ادامه نوشتار را مطالعه کنند!

خواص شکلات در بارداری

۱. از پره‌اکلامپسی جلوگیری می‌کند

همه‌ی زنان باردار قطعا آرزو دارند که نوزادشان سالم و به موقع پا به این دنیا بگذارد. اما یک اختلال حاملگی وجود دارد که هم برای مادر و هم برای جنین بسیار خطرناک است. این اختلال پره‌اکلامپسی نامیده می‌شود. پره‌اکلامپسی یک اختلال دوران بارداری است که می‌تواند زنان باردار را مبتلا به فشار خون بالا کند، و در عین حال ممکن است باعث زودتر از موعد به دنیا آمدن کودک شود، اختلالات کبد و کلیه ایجاد کند و جان زنان باردار را به خطر بیندازد. برای جلوگیری از این اختلال توصیه می‌کنیم خوردن شکلات را شروع کنید.

چنین تاثیری به این دلیل است که شکلات تئوبروین دارد، ترکیبی که می‌تواند زنان باردار را دور از استرس و آرام نگه دارد تا به این ترتیب جنین نیز در آرامش باشد. محتوای تئوبرومین مسئول جلوگیری از تمام خطرات ناشی از پره‌اکلامپسی است.

علاوه بر این، بر اساس تحقیقات دکتر الیزابت تریشی از دانشگاه ییل، معلوم می‌شود که اگر یک زن باردار به طور منظم شکلات مصرف کند، نوزاد با غلظت بالای این ترکیب در خون بند ناف به دنیا خواهد آمد.

۲. سیستم متابولیسم را تقویت می‌کند

چرا شکلات سیستم متابولیسم را بهبود می‌بخشد؟ به این دلیل که شکلات حاوی مواد بسیار مهمی است از جمله منیزیم و آهن. منیزیم و آهن با یکدیگر برای بهبود روند متابولیسم چربی، تولید گلبول‌های قرمز و محافظت از زنان باردار در برابر کم خونی فعالیت می‌کنند. این دو ماده‌ی معدنی در عین حال به تشکیل هموگلوبین و روند متابولیسم اسیدهای چرب کمک می‌کنند.

۳. فشار خون را در حد نرمال نگه می‌دارد

از آن‌جایی که زنان باردار ممکن است از فشار خون بالا رنج ببرند، لازم است مواد غذایی که به طبیعی شدن فشار خون کمک می‌کنند، بخورند. این نکته برای زنان باردار بسیار مهم است. خوراکی‌های زیادی برای عادی کردن فشار خون وجود دارند، اما شما می‌توانید روی شکلات نیز برای غلبه بر این مشکل حساب کنید.

شکلات می‌تواند به عادی شدن فشار خون کمک کند و خطر بروز هر گونه نقص را در جنین کاهش دهد. دلیل چنین تاثیری چیست؟ باز هم تئوبرومین موجود در شکلات است که به نرمال شدن فشار خون کمک می‌کند. در واقع تئوبرومین می‌تواند عروق خونی را گسترش بدهد و عریض کند؛ و به الین ترتیب قادر است سطح فشار خون را در زنان باردار در حد نرمال نگه دارد.

شکلات در بارداری

۴. منبع مناسبی از آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شود

بنا به گزارش کلینیک مایو، آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند بر رادیکال‌های آزادی که ممکن است از طریق سیگار یا آفت‌کش‌ها وارد بدن ما شوند، غلبه کنند. یکی از مزایای آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شکلات، جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی در زنان باردار است تا هم مادر و هم جنین بدون خطر سرطان این دوران را طی کنند. علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت زنان باردار نیز تاثیر بسزایی دارند.

۵. می‌تواند به شادی نوزاد کمک کند

جنین دارای ارتباط بسیار قدرتمندی با مادرش است. به همین دلیل، اگر مادرش احساس استرس یا افسردگی داشته باشد، جنین نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مجله‌ی بهداشت زنان باردار در فنلاند، مادر با مصرف شکلات، احساس آرامش و شادی می‌کند و این حالت در نهایت بر جنین تاثیر می‌گذارد و او نیز می‌تواند آرامش مادرش را احساس کند.

‍۶. سطح واکنش نوزاد را افزایش می‌دهد

ماده‌ی دیگر موجود در شکلات، فنتیل‌آمین است. فتیل‌آمین ماده‌ای است که توسط جنین جذب می‌شود وقتی که مادر شکلات می‌خورد. این ماده تأثیر مثبتی روی واکنش‌های نوزاد بعد از تولد و در طول دوره‌ی رشد دارد. او می‌تواند واکنشی آرام و ریلکس نسبت به والدین و محیط اطراف نشان دهد.

علاوه بر این، ماده‌ی دیگری نیز در شکلات موجود است که نقش مهمی در رشد مغز کودک دارد. نوعی اسید چرب تک غیراشباع که اولئیک اسید نام دارد.

شکلات در بارداری ۷: به‌کاهش وزن کمک‌ می‌کند

درست است که اگر شکلاتی را بخوریم که حاوی مقدار زیادی قند و چربی است، وزن اضافه می‌کنیم و چاق خواهیم شد. اما، شکلات‌هایی در بازار هستند که چربی و قند زیادی ندارند. به عنوان مثال، همان‌طور که می‌توانید در فهرست مواد مغذی بالا مشاهده کنید، شکلات تلخ در مجموع ۳۱ گرم چربی و ۴۸ گرم قند دارد.

محتوای چربی و قند شکلات تلخ کم‌تر از شکلات‌های دیگر است. بنابراین، با مصرف درست شکلات تلخ، قادر خواهید بود که هم وزن‌تان را کاهش دهید و هم فرایند هضم‌تان درست و نرمال خواهد بود.

۸. خلق و خوی زنان باردار را بهبود می‌دهد

زنان باردار، در غالب مواقع دچار تغییرات خلق و خو می‌شوند. آیا تغییرات هورمونی را در حالات و رفتارهای خودتان احساس می‌کنید؟ آیا اغلب حس می‌کنید که گاهی اوقات بسیار خوشحال هستید، گاهی اوقات عصبانی، گاهی اوقات غمگین؟ تجربه کردن این رفتارها توسط یک زن باردار طبیعی است چرا که هورمون‌ها در بدن او دچار تغییر شده‌اند و احتمالا بیش از همیشه احساس خستگی دارد. سعی کنید شکلات بخورید و تغییراتی را که در خلق و خوی شما ایجاد می‌شود، احساس کنید.

تحقیقات نشان می‌دهند که شکلات می‌تواند تولید اندورفین‌ها را در مغز، ستون فقرات و سایر قسمت‌های بدن تحریک کند. اندورفین می‌تواند احساس خوبی در شما ایجاد کند. علاوه بر این، هورمون دیگری نیز وجود دارد که با خوردن شکلات افزایش می‌یابد و آن سروتونین است که خواص ضدافسردگی دارد.

۹. از کم‌خونی جلوگیری می‌کند

کم‌خونی برای همه‌ی آدم‌ها و به خصوص برای زنان باردار خطرناک است. شکلات یکی از درمان‌های این اختلال است. در واقع این ماده‌ی خوراکی یکی از آن مواد افزایش‌دهنده‌ی خون است که به مادران باردار کمک می‌کند دور از کم‌خونی بمانند.

شکلات در بارداری ۱۰: ضد استرس است

فنتیل‌آمین موجود در شکلات می‌تواند استرس را در زنان باردار از بین ببرد.

۱۱. سبب نرمی پوست می شود

مصرف منظم شکلات در بارداری می‌تواند سبب نرم شدن پوست زنان باردار شود و حتی از پوست آن‌ها در برابر اشعه‌ی ماوراء بنفش محافظت کند.

توصیه‌هایی در رابطه با مصرف شکلات برای زنان باردار

خوب تا بدین‌جای مطلب در مورد مزایای مصرف شکلات در بارداری کسب اطلاع کردیم. بنابراین، از خوردن شکلات ترس نداشته باشید، بلکه بکوشید از فواید آن به نفع سلامتی‌تان استفاده کنید. اما توصیه‌هایی نیز در مورد نوع شکلاتی که برای سلامت بدن‌تان خوب است داریم که در ادامه می‌بینید:

۱. از مصرف شکلات فرآوری‌شده پرهیز کنید – چرا؟ به این دلیل شکلات‌های فرآوری‌شده همان فواید مصرف شکلات در بارداری ، ندارد. ما شکلات خالص را در ترکیب با آجیل و آب نبات توصیه می‌کنیم.

۲. شکلات تلخ را انتخاب کنید را به این دلیل که چربی و قند کمی دارد و باعث اضافه وزن و چاق شدن زنان باردار نمی‌شود.

نکات احتیاطی درباره مصرف شکلات در بارداری

با این حال، چند نکته وجود دارد که باید در طول بارداری و زمان مصرف شکلات مد نظر داشته باشید.

۱. کافئین بیش از حد می‌تواند خطرناک باشد

همانطور که در فهرست بالا دیده می‌شود، شکلات مانند قهوه حاوی کافئین است. اگر بیش از حد شکلات بخورید، طبیعی است که مقدار زیادی کافئین دریافت می‌کنید که از طریق جفت می‌تواند جذب جنین شود.

تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند باعث بروز ناتوانی کودک شود. زنان باردار بایستی مصرف کافئین را تا حداکثر ۲۰۰ میلی‌گرم در هر روز حفظ کنند.

۲. چاقی

اگر چه شکلات تلخ دارای چربی و قند کم‌تری در مقایسه با شکلات‌های دیگر است، اما اگر آن را در مقادیر زیادی مصرف کنید، می‌تواند سبب چاقی در شما شود. و چنان‌چه می‌دانید چاقی برای همه‌ی آدم‌ها از جمله زنان باردار خطرات زیادی به دنبال دارد. چاقی تاثیر زیادی در فشار خون بالا دارد و بر سلامت قلب تاثیر می‌گذارد، و در عین حال برای سلامت جنین شما مضر است.

بنابراین، لطفا مقدار شکلاتی را که مصرف می‌کنید همواره در نظر داشته باشید، اگرچه در طول بارداری، می‌توانید مزایای زیادی را با خوردن شکلات دریافت کنید، اما همیشه اعتدال در مصرف هر گونه مواد غذایی کلید سلامتی و تندرستی است.

شرایط واردات پودر کاکائو از ترکیه

شرایط واردات پودر کاکائو به طور کامل در لینک های زیر توضیح داده شده است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.